P&S LOGO 2022

Piet Basis

nu € 25,--

Unisex model
van maat 116 tot maat 60

Piet de Luxe

€ 45  nu 35

De nieuwste kleuren in zowel
dames, heren en kindermaten

Piet TV Intocht

€ 60   nu € 45

De nieuwste kleuren in zowel
dames, heren en kindermaten

 

 

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet.  Of u nu een gewoon Pietenpak, een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt.

Een complete piet bestaat uit: Jas, Broek, Baret, Col, Handschoenen, Pruik, Kraag, Maillot. Bij de Piet Super de Luxe en Piet Tv intocht zit er ook nog een cape aan het jasje. Optioneel zijn er allerlei accessoires bij te huren zoals oorbellen, strooizakken, jutezak of een veer voor op de baret.

Al onze aangegeven huurprijzen gelden voor 24 uur.

Ook hebben we speciale schminksetjes voor de Pieten samengesteld. Deze zijn verkrijgbaar voor slechts 7,50. Kijk maar eens bij Schminkset wat er allemaal bij hoort en lees hier ook hoe u de schmink het beste kan gebruiken.

Wilt u meer foto's van de pietenpakken zien klik dan op de foto.

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 25,-- per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 55,- per dag

Sinterklaasstoel

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
vanaf € 35,- per dag

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.