P&S LOGO 2022

Wilt u een Sinterklaaskostuum en/of Pietenpak kopen dan kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte kostuums.
De kostuums zijn in diverse prijsklasse verkrijgbaar. Ook verkopen wij de losse accessoires zoals staf, baardstel, handsschoenen e.d. Klikt u op de foto(s) hierboven en bekijk de kostuums/accessoires met de prijzen. Voor meerdere stuks en gebruikte kostuums zijn er speciale prijzen. Mocht u onze kostuums elders goedkoper vinden, dan gaan wij graag met u in onderhandeling.

Pietkostuums te koop

Een Pietenpakverkopen wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons koop.

Sintkostuums te koop

Een Sinterklaaskostuum verkopen wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons koopt.

Accessoires te koop

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.