P&S LOGO 2022

De foto's die u hier ziet zijn een klein hulpmiddeltje voor het aankleden van de hulpsinterklaas.
Onder zijn kostuum draagt sinterklaas een wit tshirt, (een nette zwarte pantalon indien de sint geen rok heeft) en zwarte schoenen met witte sokken, het liefst geleende schoenen want niets is zo erg als de kindjes de schoenen van papa of opa herkennen. Sportschoenen en spijkerbroek zijn echt uit den boze. Een sinterklaas rookt niet, ten eerste is het niet fris en ten tweede ook nog gevaarlijk. Koffie geeft vlekken en een naar alcohol ruikende Sinterklaas kan natuurlijk ook niet. Een goede hulpsint drinkt een glaasje limonade met een rietje. Op de tabberd zitten is niet de bedoeling, het fluweel wordt er lelijk van. De mantel moet door de piet over de rugleuning van de stoel gedrapeerd worden. Vergeet vooral niet het belangrijkste: een leuke avond voor de kindertjes.

aankleedtips piet en sint

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 25,- per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 55,- per dag

Sinterklaasstoel

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
voor € 35,- per dag

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.