P&S LOGO 2022
sint50-deluxe

Sint de Luxe

€ 55,--

sintkostuum
net iets meer

sint100-subliem

Sint Subliem

€ 75,--

subliem kostuum
met luxe baardstel

sint105-tv

Sint TV Populair

€ 95,--

met kokermijter
en luxe baardstel

sint145-tvintocht

Sint TV Intocht

€ 145,--

met kokermijter
en luxe baardstel

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet.  Of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.

Een compleet Sinterklaaskostuum bestaat uit: Mantel, Mijter, Stola, Albe, Handschoenen, Baardstel, Staf. Bij een Sinterklaaskostuum Super de Luxe, Subliem en TV Intocht krijgt u er zelfs een zeer luxe baardstel bij. Dit luxe baardstel kunt u eventueel voor 15 euro bijhuren indien u voor een ander Sinterklaaskostuum kiest. Andere accessoires die u erbij kunt huren zijn een Ring & Ketting met kruis of een Sinterklaasboek. Ook voor de Sint hebben we speciale schminksetjes, deze zijn verkrijgbaar voor slechts 7,50. Kijk maar eens bij Schminkset wat er allemaal bijhoort en lees hier ook hoe u de schmink het beste kan gebruiken.

Al onze aangegeven huurprijzen gelden voor 24 uur.

gratisbaard
luxebaard
theaterbaard
175x249px-Sinterklaas_tv intocht_baard

Deze baard krijgt u bij de huur van een sinterklaaskostuum DeLuxe.

Deze baard krijgt u bij de huur van een sinterklaaskostuum Super De Luxe, Subliem of TV Intocht of kunt u tegen een meerpijs van € 15 huren bij een De Luxe Sinterklaaskostuum.

Deze prachtige baard is uitermate geschikt voor Intochten, Theater en/of verenigingen! 

Deze prachtige baard is uitermate geschikt voor TV, intochten en bedrijven. De prijs is op aanvraag. 

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 25,-- per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 55,- per dag

Sinterklaasstoel

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
vanaf € 35,- per dag

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.