P&S LOGO 2022

Wij hebben speciale schminksetjes samengesteld voor zowel Piet als Sint. Met deze schminksets heeft u altijd een goed geschminkte Piet en/of Sint. Uiteraard kunt u ook terecht voor losse schmink.

Gebruik van onze schmink 

Onze schmink is op waterbasis en heel simpel als volgt aan te brengen.

Piet: Wij hebben schmink voor Piet en Roetveegpieten.

Sinterklaas: Ook hier een schoon en vetvrij gezicht. Met een vochtig sponsje maakt u het gezicht van sinterklaas met een heel dun laagje witter. Het witte potloodje gebruikt u voor de wenkbrauwen en de eventuele snor.

schminkset_pietensint

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 25,- per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 55,- per dag

Sinterklaasstoel

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
voor € 35,- per dag

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.