P&S LOGO 2018

De mooiste Pietenpakken en Sintkostuums huurt u bij ons en tegen zeer scherpe prijzen !

Zo huurt u een compleet Pietenpak al vanaf 17,50 en een Sinterklaaskostuum vanaf 35,- Onze pakken zijn vrijwel nieuw en zeer mooi en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Uitermate geschikt voor Sint feesten op school, op verenigingen bij bedrijven of gewoon bij u thuis. Wij verhuren Pietenpakken en Sinterklaaskostuums in verschillende prijsklasse zoals bijvoorbeeld onze Super en Super de Luxe Piet- en Sintpakken, deze zijn met de hand gemaakt en er is er geen één hetzelfde dus zeer EXCLUSIEF. Deze verhuren wij bijvoorbeeld aan Sint-intochten, voor TV opnames etc.

Zoals u kunt zien op deze site hebben wij een zeer breed assortiment Pietenpakken en Sinterklaaskostuums.

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 17,50 per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 35,- per dag

Accessoires

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
voor € 35,- per dag

Piet en Sint in de media

Piet en sint in verschillende krantenartikels of magazine.

Fotowedstrijd

Meedoen met onze fotowedstrijd? Stuur ons je leukste, grappigste, bizarste foto met Piet, Sint of beide toe.

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.