P&S LOGO 2018-B

Tip van onze Financiënpiet:

Huurt u al jaren een Sint en Piet uit de krant voor ± 15 minuten voor veel geld, en valt het ieder jaar weer tegen omdat de Sint echt opleest wat er op het gegeven papier staat en verder niets (want hij kent niemand) en er heel snel weer vandoor moet?

HUUR DAN VOOR € 52,50
EEN PIET EN SINT PAK VOOR 24 UUR!

Huur met z'n tweëen!

Spreek met uw buurman/-vrouw/familie/kennis/iemand die u goed kent en die in het zelfde schuitje zit als u (en ook iederjaar een Sint en Piet nodig heeft) af om SAMEN te huren, bijv. s'middags speelt u bij de buren/familie/kennis Sint en Piet. s'avonds komen zij als Sint en Piet bij u. Geen gehaast, geen saaie preek,maar gezellig en 10 x meer pret voor slechts € 52,50 (dat is € 26,25 per stel!) voor een héle avond of dag.

gekkepieten

Piet

Een Pietenpak verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Pietenpak of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Pietenpak bij ons huurt. Prijzen vanaf € 17,50 per dag

Sint

Een Sinterklaaskostuum verhuren wij altijd compleet of u nu een gewoon Sinterklaaskostuum of een Luxe, Super de Luxe of zelfs een TV Intocht Sinterklaaskostuum bij ons huurt.
Prijzen vanaf € 35,- per dag

Sinterklaasstoel

We hebben ontzettend veel accessoires om het sinterklaasfeest compleet te maken.
Naast baarden en schmink hebben we twee soorten stoelen voor Sinterklaas in de verhuur, de Sinterklaas stoel Barok en de Sinterklaas stoel Troon. Een Sinterklaas stoel is al te huur
voor € 35,- per dag

Reviews

Supermooie pietenpakken gehuurd bij Piet en Sint. Wat hebben de kinderen weer genoten!

- mevr van Zantwijk

Dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd. En dat is natuurlijk niet compleet zonder een mooi sinterklaaskostuum en pietenpakken. We kregen goed uitleg over het aanbrengen van de schmink en pruiken. De kinderen herkende ons helemaal niet! 

De docenten van het kinderdagverblijf gingen dit jaar verkleed als pieten. We konden bij Piet en Sint.nl leuke pietenpakken huren voor schappelijke prijzen. En ze waren nog mooi ook! Volgend jaar gaan wij zeker weer bij jullie huren. 

Dank jullie wel voor de goede services. 

Groetjes Danielle.